Den tredje regelen for valg av kosmetikk

Regel nummer tre velge kosmetikk er nødvendig uavhengig av den enkeltes toleranse eller sensitiv hud.

Det faktum at vi hver hud har en viss andel av følsomhet. Noen som har mer, noen – mindre. Derfor er det nødvendig å bestemme deres følsomhet for visse kosmetiske produkter eller kosmetiske bestanddeler, for ikke å forårsake ubehag under påføring av sminke.

For eksempel kan noen krem, når de påføres på huden kan forårsake rødhet, kløe eller ubehagelig brennende følelse nesten umiddelbart etter dens anvendelse. Dette er ikke en allergi (reaksjon av immunsystemet), no. Dette er følsomheten av huden og dens reaksjon på en bestemt kosmetisk produkt. Derfor er denne kremen du bør fjerne fra kosmetikk og finne og bare bruke midlene der det er indikasjoner, for eksempel «for sensitiv hud» eller «allergitestet produkt.»
Den fjerde regelen for å velge kosmetikk

Regel nummer fire – bør unngås så mye som mulig kjøp av eiendeler som lover deg rask og effektiv løsning på alle problemer. Eventuelle kosmetikk er utformet for å sikre at, for å stimulere og gjenopprette den naturlige funksjon av huden. Denne prosessen kan ikke være momentan.

SEA MASSAGE kozmetika atache

Verktøy som lover alt på en gang, vanligvis laget med en stor konsentrasjon av svært potente aktive ingredienser og komponenter. Oftest denne agenten og komponenter som er utestengt helsemyndighetene og kan ikke forårsake en allergisk reaksjon bare engangs, men også føre til alvorlig sykdom. Så, prøv å ikke kjøpe kosmetikk, som også tilbyr forynge, næring og fukte huden og inneholder ukjente komponenter selv.

Den femte regelen utvalg av kosmetikk

Regel nummer fem – ta hensyn til vilkårene for lagring og bruk av kosmetiske produkter. Holdbarheten av noen kosmetiske produktet skal fastsettes av produsenten for sikkerheten til din helse. Det vil si, hvis den angitte utløpsdatoen på pakken av kremen ikke er utløpt, bilen kan trygt brukes i de angitte formål, og er ikke redd for konsekvensene. Men når holdbarhetsdatoen er passert, skal kosmetisk produkt tas ut av bruk, fordi det kan føre til uopprettelig skade ikke bare til ansiktet ditt, men kroppens generelle helse.

Tegn på bortskjemte kosmetisk produkt kan endres farge og konsistens, ubehagelig lukt. Bruk dette verktøyet videre og kjøpe absolutt ikke.

Den sjette regel for å velge kosmetikk

Regel nummer seks – kjøpe kosmetikk er bare nødvendig i spesielle butikker eller markedsføring nettverk. Dermed får du ikke bare et kvalitetsprodukt, som er produsert under streng kontroll av helsemyndighetene i staten, men også få tillit i deres helse og skjønnhet. Når du kjøper kosmetikk «med hendene» laget av private foretak eller for hånd, noen håndverkere, du kjører risikoen for sin egen helse og sin egen skjønnhet. En helse og skjønnhet er ikke til salgs for noen pris og i alle land. Så vær forsiktig og varsom når du kjøper kosmetikk for ansiktet.
Den syvende regelen for å velge kosmetikk

Og den syvende, den siste regelen som du bør vite når du velger kosmetikk for ansikt – aldri kommer til spørsmålet om kjøp av kosmetikk spontant og plutselig, i henhold til regelen: «Jeg så ønsket, kjøpe». Dette er fundamentalt galt. For kjøp av et kosmetisk produkt krever litt kunnskap – informasjon om produsenten, produktkvalitet, dets potensielle virkninger og, selvfølgelig, konsumentenes vurderinger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *